Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ny vice-topchef i Aldi: - Har man sagt ja til den her udfordring, så vil man det gerne

Foto: PR-fotoNy vice-topchef i Aldi: - Har man sagt ja til den her udfordring, så vil man det gerne

Michael Ottesen har fået en endnu mere central rolle i forsøget på at styrke discountkæden Aldi på det danske marked. Han er blevet forfremmet til vice-CEO.

Wednesday den 2 June 2021 kl. 06:05 af: Kristian Holgersen

Den nye vice-CEO i Aldi Danmark har været på posten i en måneds tid, og han kan lide arbejdet med at få discountkæden tilbage på rette spor.

Michael Ottesen har været regionsdirektør i Aldi Danmark gennem to år, men i maj kunne han rykke et trin op ad discountkædens rangstige til posten som viceadministrerende direktør.

Den overordnede opgave for Michael Ottesen bliver at styrke kundeoplevelsen som ansvarlig for koncept- og butiksudvikling, mens Aldi Danmarks internationale samarbejde også lander på hans bord.

- Vi står i en situation, hvor det er nødvendigt at ændre nogle ting for at få succes, og den rejse er ekstremt spændende. Jeg kan godt lide, at Aldi er ’discountens opfinder’, og nu skal vi tilbage på den rigtige kurs igen, siger Michael Ottesen.

Før ansættelsen i Aldi var Michael Ottesen med til at styrke Lidl Danmarks position på det danske marked gennem 15 år.

Medarbejdere er nøglen

43-årige Michael Ottesen lægger især vægt på at have et godt og tæt forhold til medarbejderne.

- Ja, det lyder måske som en kliché, men der er intet bedre end at have medarbejdere, der føler sig set og hørt, det skaber bare en bedre trivsel. Og det er også dem, der ved, hvilke processer der virkelig trænger til optimering, siger han og fortsætter:

- Har man sagt ja til den her udfordring, så vil man det gerne – slå gårsdagens udfordring. Og jeg forsøger grundlæggende at gøre mig umage, både i forhold til arbejdsopgaverne og ikke mindst mine medarbejdere. Det er min tilgang til mange ting, siger Michael Ottesen.

Michael Ottesen får som viceadministrerende direktør fire funktionsdirektører i direkte reference: Osman Kayhan, managing director services (herunder Økonomi og IT); Anders Stengaard Leer, managing director sales operations support; Lars Nielsen, managing director HR og Jens Nikolaisen, managing supply chain.

LÆS OGSÅ: Den nye salgsdirektør i Aldi Danmark vil bidrage til hård kampFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD