Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Aldi sætter navn på ny viceadministrerende direktør

Foto: PR-fotoThursday den 22 April 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

En profil med mange års erfaring fra en konkurrerende kæde rykker nu op i geledderne hos Aldi. Han overtager titlen som vice CEO.

Aldi i Danmark har gjort Michael Ottesen til viceadministrerende direktør. Det bekræfter discountkæden i en mail til Detailfolk.dk.

Michael Ottesen afløser Christian Schmidt, som nåede at sidde et par år på posten. Han er i stedet rykket videre til Matas, hvor han nu er retaildirektør.

Gennem de seneste par år har Michael Ottesen både været regionsdirektør for Aldi-butikkerne i Midt- og Nordjylland og siden i Region Vest, som inkluderer mere end 100 butikker.

Tidligere i karrieren nåede han at være omkring 15 år hos konkurrenten Lidl. Den første stilling var distriktschef i Tyskland med ansvar for fem butikker - den sidste stilling var som Head of Sales Organisation i Lidl Danmark, 

- Skiftet på Vice CEO-posten sker som led i en organisationsændring, hvor vi samler og strømliner en række administrative opgaver på hovedkontoret i Albertslund for bedre at kunne understøtte driften, skriver Aldi i en mail til Detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Tabsramte Aldi har fået et sjældent rygstødFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD