Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ny direktør til Lidl

Foto: PRWednesday den 29 March 2017 kl. 09:06 af: Lise Møller Schilder

Discountkæden Lidl har skiftet ud i ledelsen og har hentet en ung, finsk indkøbsdirektør til Lidl Danmark.

33 år, så gammel er Lidl Danmarks nye indkøbschef Mikko Forsström. Han har slået sine rødder i det finske, men kommer nu til Danmark og afløser indkøbsdirektør Mark Hache, som overgår til en stilling i Lidl International i Sydtyskland. Det skriver Lidl i en pressemeddelese.

Mikko Forsström har flere års erfaring som indkøbschef både fra Lidl Finland, England og Lidls internationale indkøbsafdeling. Senest har han arbejdet som indkøbsdirektør hos indkøbsorganisationen EMD i Schweiz.

- Jeg glæder mig til at tiltræde stillingen. Dagligvaremarkedet i Danmark er jo et stærkt konkurrencepræget marked, og jeg ser frem til, sammen med medarbejderne, at fortsætte det gode arbejde, der allerede er blevet gjort i kampen om de danske kunder, siger Mikko Forsström i pressemeddelelsen.

Vil tale dansk

Han regner også med at lære dansk, inden han tiltræder stillingen.

- Jeg ser det som en klar fordel, at min kulturelle baggrund ikke ligger lagt fra den danske, og noget af det, jeg godt kan lide ved jer danskere, er jeres positive sind og jeres humor, siger Mikko Forsström.

Lidl åbnede sin første butik i Danmark i 2005 og har i dag 105 dagligvarebutikker med flere end 2250 medarbejdere i Danmark.

LÆS OGSÅ: Dansker bliver øverste chef i LidlFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD