Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Lidl vil stadig fordoble antallet af butikker

Tirsdag den 27 september 2016 kl. 10:51 af: Lise Møller Schilder

Det går godt for den tyske discountkæde Lidl, som stadig vil fordoble antallet af butikker. Et mål, der kan have lange udsigter.

Efter 11 år i Danmark kan den tyske discountkæde Lidl stadig melde om overskud. Faktisk har de seneste fire år vist sorte tal på bundlinjen. Og det betyder, at kæden fastholder sin ambition om at fordoble antallet af butikker i Danmark. Det skriver Lidl i en pressemeddelelse.

- Vi investerer fortsat i det danske marked og har et klart mål om at fordoble antallet af butikker. Vores sortiment er gennem årene løbende blevet tilpasset, så det imødekommer de danske forbrugeres efterspørgsel på bl.a. økologi og lokale varer, siger kommunikationschef hos Lidl Danmark, Rikke Brandes, i pressemeddelelsen.

20 år til fordobling?

I dag har Lidl 105 butikker i Danmark. I september 2014 meldte kæden også ud, at man ønskede at fordoble antallet af butikker. Dengang havde Lidl 94 butikker i Danmark. På to år er det derfor blevet til 11 nye butikker. Hvis antallet af butikker fortsætter med at stige med samme hastighed, kan det derfor tage i omegnen af 20 år, før Lidl når sit mål.

Lidl har da heller ikke givet nogen tidshorisont for, hvornår kæden skal nå målet. Det står heller ikke helt klart, om en fordobling af butikkerne er i forhold til 2014-niveau eller 2016-niveau. 

Det kan dog være, at et nyt logo kan medvirke til endnu mere vækst. Lidl har nemlig valgt at ændre logo i forbindelse med fejringen af sin 11 års fødselsdag. 

- Det nye logo udspringer af det traditionelle Lidl-logo flankeret af et lille dansk flag og signalerer, at Danmark er og fortsat vil være en stor del af Lidl, skriver kæden i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Lidl åbner tøjbutik i high fashion distriktFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD