Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Lidl opruster: Vil fordoble antallet af butikker

Foto: PressefotoFredag den 11 november 2016 kl. 11:10 af: Kristian Holgersen

Med en kæmpe investering går Lidl i offensiven på det danske marked. Kæden vil åbne flere butikker og præsenterer samtidig et nyt koncept.

Konkurrencen mellem discountkæderne i Danmark ser ud til at blive væsentligt skærpet i de kommende år. Lidl har nemlig løftet sløret for en markant oprustning på flere fronter.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra den tysk-ejede kæde.

Med en milliardinvestering har Lidl sat sig som mål at fordoble antallet af sine danske butikker inden for 5-10 år. Antallet af butikker i København skal i samme periode tredobles.

Helt konkret vil en gennemførelse af planen betyde mere end 100 åbninger - i første omgang er 10 nye butikker på tegnebrættet i 2017.

Investering på flere milliarder

Satsningen vil føre til en markant udvidelse af medarbejderstaben på mere end 2000 ansatte. Samtidig vil Lidl renovere mere end 30 butikker og forbedre kædens logistik og lagerfaciliteter.

Over for Børsen vil Lidl ikke sige, hvor meget de præcist har tænkt sig at investere i de kommende år. Men et skud på 5-6 mia. afviser topchefen for Lidl Danmark ikke helt i et interview med avisen.

- Måske. Det er ikke så dyrt at renovere butikker som at bygge nye, men vi kommer til at investere rigtig meget, siger Dirk Fust til Børsen.

Ny butik i Aabenraa

Allerede nu kan forbrugerne få en forsmag på den kommende satsning. Lidls nye flagskibsbutik i Aabenraa er indrettet efter kædens nye butikskoncept og er på hele 2600 kvm.

- Med vores nye butikskoncept har vi som mål at skabe vores helt egen kategori et sted mellem discount og supermarked. Kunderne skal have større butikker og en bedre kundeoplevelse, hvor varerne sælges til discountpris, siger Mads T. Nielsen til Finans.dk. Han er udviklingsdirektør i Lidl.

I den nye butik har Lidl blandt andet markeret vareområderne mere tydeligt og gangene er gjort bredere, så der er mere plads til børnefamilier på indkøb. Der er også fundet plads til et kundetoilet og et stort medarbejderområde, fremgår det af kædens pressemeddelelse. 

LÆS OGSÅ: Lidl åbner tøjbutik i high fashion distriktFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD