Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Elever overtager Lidl-butik

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 5 januar 2017 kl. 06:00

I denne uge overlader Lidl en af sine butikker til en gruppe elever. Det skal gøre dem til bedre ledere på sigt.

Det faste personale må for en stund vige pladsen for den yngre generation, når 16 af kædens egne elever overtager Lidl-butikken på Bondovej i Odense som et led i deres uddannelse.

Eleverne får det fulde ansvar for butikken fra tirsdag og ugen ud. De skal sørge for alt lige fra varer på hylderne, betaling ved kassen og udstillinger. Og kunderne kommer til at mærke en tydelig forskel.

- Kunderne vil opleve en anderledes Lidl-butik, hvor vi har flyttet en del rundt og lavet forskellige udstillinger. Temaet er sundhed med fokus på økologi, og derfor vil vi dele smagsprøver af frugt og grønt ud hele ugen. Plus at vi har byttet de usunde snacks ved alle kasser ud med alternativer som f.eks. rugkiks og nødder, siger 21-årige Stefanie Skov i en pressemeddelelse fra Lidl. Hun er til dagligt elev i Lidl i Faaborg.

Den bedste måde at lære på

Det er første gang, at butikken på Bondovej bliver overladt til Lidls andetårselever. Men faktisk er det sjette gang, et hold Lidl-elever får det fulde ansvar for en butik i en uge. Det er nemlig en væsentlig del af elevernes uddannelse, at de får afprøvet de ting, de lærer, i praksis:

- Vi har høje ambitioner med vores elever, som gerne skal blive vores kommende ledere. Derfor lægger vi stor vægt på, at de ikke alene får lært at tage ansvar, men også at de får en grundig indsigt i, hvad der kræves for at køre en butik effektivt, siger Thomas Mogensen, der er uddannelseschef i Lidl.

LÆS OGSÅ: Byggemarked gentager succes med at forfremme elever
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD