Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Norsk topchef for Rema 1000 stopper øjeblikkeligt

Wednesday den 19 May 2021 kl. 09:36 af: Kristian Holgersen

Uenigheder om de næste skridt i den norske del af Rema 1000 sætter en brat stopper for topchefens ansættelse. - Vi skilles som venner.

Den adm. direktør for Rema 1000 i Norge gennem små tre år, Trond Bentestuen, stopper med øjeblikkelig virkning.

Bruddet skyldes uenighed om strategien. Trond Bentestuen havde ganske enkelt andre planer for Rema 1000 end ejerne i Reitan Handel, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne takke Trond for den indsats, han har bidraget med - især for det fokus, han har haft på One Rema 1000 (kædens strategi, red), og for den anerkendelse, han har sikret vores medarbejdere gennem pandemien, siger Ole Robert Reitan. Han er både adm. direktør i Reitan Handel og bestyrelsesformand for Rema 1000 Norge.

- Selvom vi nu afslutter vores samarbejde, vil jeg understrege, at vi skilles som venner, og at Trond er en fantastisk fyr, som vi hepper på og ønsker alt det bedste for fremover, siger han.

Da Trond Bentestuen mødte ind som adm. direktør i Rema 1000 i efteråret 2018, havde dagligvarekæden oplevet lidt af en krise i Norge. Efter lanceringen af den såkaldte bestevenn-strategi, der endte med at koste samarbejdet med store leverandører, og en mislykket lancering af en rabat-app til kunderne, begyndte dagligvarekædens omdømme at dykke.

I stedet for Trond Bentestuen overtager den erfarne Rema 1000-profil Tom Kristiansen posten som adm. direktør. Den har han også tidligere haft.

LÆS OGSÅ: Rema 1000 sælger butiksejendomme for milliarderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD