Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Rema 1000 øger satsningen på danske produkter med ny aftale

Wednesday den 7 April 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

En ambition om at lade danske varer fylde mere i sortimentet har fået Rema 1000 til at indgå et nyt partnerskab.

Flere dansk-producerede varer på hylderne. Det er en hjørnesten i den jord-til-bord-strategi, som Rema 1000 lige nu følger herhjemme.

Dagligvarekæden har netop indgået et partnerskab med biavlervirksomheden DanHonay, så kunderne fremover kan købe honning, som både er produceret og tapet i Danmark.

- I Rema 1000 arbejder vi efter discount med holdning, som blandt andet betyder, at vi har fokus på danske kvalitetsprodukter. Derfor er vi meget glade for samarbejdet med DanHoney, som gør det muligt for vores kunder at købe dansk kvalitetshonning fra danske bier, siger kategorichef og indkøber i Rema 1000, Christina Burgsø Martens.

DanHoney består af fire selvstændige biavlere på Vestsjælland, hvor de hver passer deres egne bistader, mens bearbejdningen af honningen foregår på et fælles produktions- og tappeanlæg.

- Størstedelen af den honning, som sælges i Danmark, er udenlandsk, siger Keld Brandstrup. Han er adm. direktør for DanHoney.

- Det betyder blandt andet, at danske biavlere har svært ved at afsætte deres honning, hvilket resulterer i overproduktion – og i yderste konsekvens, at flere biavlere må lukke deres forretning. Det er en skam. Især fordi de danske honningbier bidrager til bestøvning i den danske natur af for eksempel kløver, raps, blomster, frugttræer og bærbuske, siger Keld Brandstrup.

Rema 1000 har 357 butikker i Danmark.

LÆS OGSÅ: Rema 1000 sælger butiksejendomme for milliarderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD