Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Joe & the Juice får trukket uventet konkurs i Norge tilbage

Foto: detailfolk.dkWednesday den 9 December 2020 kl. 11:45 af: Kristian Holgersen

Da forretningen i Norge pludselig blev begæret konkurs, begyndte Joe & the Juice at protestere. Nu er sagen lukket, siger topchefen.

Fredag rullede der overraskende nyheder ind på hovedkvarteret for Joe & the Juice-kæden i København. De norske aktiviteter var begæret konkurs, lød meldingen fra lokale medier.

Det var den danske rengøringsvirksomhed ISS, som havde trykket på konkursknappen. Ifølge en pressemeddelelse fra Joe & the Juice skyldes det uenigheder om et beløb på omkring 40.000 kroner for udført arbejde.

Efter et par dages modstand er det nu lykkedes for Joe & the Juice at få konkursbegæringen trukket tilbage, skriver den administrerende direktør - Sebastian Vestergaard - i et opslag på LinkedIn.

- Hele teamet i Joe & the Juice har kæmpet i det meste af 2020 på at begrænse skadevirkningerne af COVID-19. Og selvom vi er ramt, som alle andre i restaurationsbranchen, så klarer vi os i al beskedenhed ganske pænt, skriver han i opslaget.

- Alligevel giver sådan en skævbold fra ISS i Oslo nogle rystelser. Medarbejdere, kunder, leverandører og mange andre bliver forståeligt usikre.

- Joe & the Juice er en sund virksomhed med over 1.800 ansatte, 308 butikker i 16 lande og med en stærk ejerkreds. Derfor er jeg glad for at kunne lukke sagen i går, hvor ISS trak deres uberettigede konkursbegæring i Oslo tilbage, skriver han.

Næste skridt bliver at finde en løsning på det beløb, ISS og Joe & the Juice er uenige om, understreger Sebastian Vestergaard. Hos rengøringsvirksomheden er man også optimistisk.

- Vi er i dialog med Joe & The Juice om sagen og har en tro på, at sagen løser sig i løbet af kort tid, skriver Ronny Pettersen, kommunikationsdirektør for ISS i Norge, i en mail til E24 ifølge TV2.

LÆS OGSÅ: Konkurs rammer selskaberne bag to spisekæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD