Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Noa Noa støtter afghansk cykelhold

Foto: Noa NoaTuesday den 4 November 2014 kl. 05:50 af: Freja Thorbech

Sammen med en dansk cykelprofil støtter Noa Noa Afghanistans eneste kvindelige cykelhold i ambitionen om at komme til OL i Tokyo.

Med efterårskampagnen 'Share Your Strength' vil Noa Noa sætte fokus på kvinders skønhed og styrke. 

Omdrejningspunktet er et kvindeligt afghansk cykelhold, der hver dag kæmper mod dårlige veje, farlig trafik, fordomme og trusler for at gøre det, de ønsker allermest – at køre på cykel og realisere deres mål. Ambitionen er at komme til at OL i Tokyo i 2020.

- Cykelholdet står som et lysende eksempel på kvinder, der ud over det sædvanlige formår at dele deres indre styrke med omverdenen. Der er derfor et helt særligt værdifællesskab i forhold til Noa Noas budskab om ’Share your strength’, og vi ønsker at yde vores beskedne bidrag til, at holdet lykkes med deres imponerende plan om at komme til OL, siger Inge Kindberg, der er kommerciel direktør i Noa Noa, i en udtalelse.

Dansk cykelprofil kommer med tips og træningsforslag 

Noa Noa vil sætte fokus på kvindernes kamp og har derfor inviteret holdets manager Shannon Galpin til Danmark. Modekæden har også valgt at tilknytte den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen. Han skal hjælpe med at skabe fokus omkring kampagnen, og komme med konkrete tips og træningsforslag til kvinderne.

Fra i dag og frem til på torsdag kan man "cykle” donationskroner ind til holdet ved hjælp af motionscykler foran fem udvalgte Noa Noa-butikker rundt om i landet. Modekæden  giver 20 kroner per cyklet kilometer til kvindernes kamp. Noa Noa sælger også en særlig canvastaske i udvalgte butikker og online, og al overskuddet af salget går til cykelholdet.

Afghanistans eneste cykelhold for kvinder har seks ryttere. Bag holdet står den 39-årige amerikaner Shannon Galpin. Hun er grundlægger af den lille almennyttige organisation Mountain2Mountain og aktivistorganisationen Combat Apathy. Hun har hjulpet med at samle penge og udstyr ind for flere hundredetusinde dollar samt med at skabe massiv opmærksomhed om kvindernes sag.

Noa Noa er en dansk modekæde, der blev grundlagt i 1981 af brødrene Harald og Lars Holstein. Kæden ejes i dag af kapitalfonden Axcel og har flere end 160 konceptbutikker i 25 lande. 

LÆS OGSÅ: Noa Noa i millionunderskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD