Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ny adm. direktør i Noa Noa kommer fra H&M

Foto: detailfolk.dkMonday den 8 October 2012 kl. 08:33

Svag markedsudvikling har fået tøjkæden Noa Noa til at skifte ud i toppen. Den ny adm. direktør kommer fra en ledende stilling i H&M-koncernen.

Noa Noas bestyrelse har besluttet, at der skal nye kræfter til for at sætte gang i markedsudviklingen. Ny adm. direktør og primus motor på projektet er Henrik Aaen Kastberg, der har en karriere fra H&M med i bagagen.

Det skriver Noa Noa i en pressemeddelelse ifølge PEJ Gruppen, Scandinavian Trend Institute.

- Noa Noa har været igennem afgørende fornyelse både hvad angår ekstern profil og intern styring, hvilket i høj grad styrker selskabet på længere sigt. Desværre har selskabet også oplevet en svag markedsudvikling, og derfor har der været behov for at se på udfordringerne i et nyt perspektiv, siger Noa Noas bestyrelsesformand Peter Høgsted, der overtog den rolle tidligere i 2012, ifølge fashionforum.dk.

Nye lande og nye butikker

Henrik Aaen Kastberg er cand. merc., han har erfaring som direktør i H&M Danmark, han har haft ansvaret for H&M's indtog i Polen, og siden 2009 har han stået for udbredelsen af de H&M-ejede kæder Monki og Weekday, der har ekspanderet i Europa og Asien.

- Vi har derfor ansat Henrik Aaen Kastberg, der kommer med en betydelig erfaring fra H&M, der er et af verdens stærkeste modebrands, fremgår det ligeledes af pressemeddelelsen. 

I forbindelse med Henrik Aaen Kastbergs tiltrædelse fratræder den tidligere adm. direktør, Søren Brandt.

(PEJ Gruppen, Scandinavian Trend Institute)Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD