Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Lidl støtter klovneuddannelse

Foto: LidlWednesday den 22 January 2014 kl. 09:09 af: Freja Thorbech

En donation fra discountsupermarkedet skal gå til at uddanne flere klovne, der kan underholde børnene rundt om på de danske hospitaler.

226.668 kroner.

Det er, hvad Danske Hospitalsklovne nu modtager fra discountkæden Lidl. Pengene skal bruges til at uddanne seks nye hospitalsklovne, der skal gøre livet lidt sjovere for børnene rundt om på de danske hospitaler.

Det er Lidl's kunder, der har doneret en del af beløbet ved at købe småkager med klovneorganisationens logo op til jul. I alt blev der solgt 126.668 pakker småkager, hvoraf 1 krone per solgt pakke gik til Danske Hospitalsklovne. Derudover har Lidl valgt at lægge 100.000 kroner oveni.

- Vi er rigtig glade for igen i år at kunne støtte Danske Hospitalsklovne og derigennem bidrage til, at der nu kan uddannes endnu flere klovne. Det er vi rigtig stolte af. Danske Hospitalsklovne gør et kæmpe stykke arbejde for rigtig mange indlagte børn og deres familier, og vi har stor respekt for deres arbejde, siger Lidl’s kommunikationsansvarlige Rikke Brandes i en udtalelse.

Konkurrence blandt butikker

For at sælge så mange småkager som muligt lancerede Lidl en konkurrence blandt kædens 92 butikker om, hvem der kunne sælge flest kager. Vinderbutikken fik stillet en teambuilding dag med kollegerne i udsigt. Det var Lidl i Aalborg, der løb med sejren.

Lidl har tidligere støttet Danske Hospitalsklovne ved at udlove penge til organisationen på baggrund af antallet af fans på kædens Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Velgørenhed skal øge Lidl’s fanskareFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD