Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Velgørenhed skal øge Lidl’s fanskare

Foto: detailfolk.dkThursday den 22 November 2012 kl. 13:18 af: Simone Hansen

Lidl udvider nu deres koncept med støtte til Danske Hospitalsklovne og tilbyder endnu en pose penge, når de deres facebookside rammer 50.000 fans.

Siden efteråret har Lidl's kunder været med til at støtte danske hospitalsklovne hver gang de har købt en pakke småkager af Lidl's eget mærke Farvorina. 

Siden da har de danske Lidl butikker langet cirka 60.000 småkagerpakker over disken.

- Når vi her i Lidl hører hospitalsklovnene fortælle om, hvordan et besøg fra dem ofte er med til at gøre tingene lettere for de indlagte børn og deres familier, så bliver vi rigtig stolte over at kunne hjælpe til med at skaffe endnu flere klovnetimer på hospitalsgangene i december. Nu runder vi snart 50.000 Facebook-fans, og det vil vi gerne markere. Og er der nogen bedre måde at gøre det på end ved at hjælpe andre?, siger administrerende direktør hos Lidl, Finn Tang om konceptet. 

Facebook-fans

Konceptet har været så populært, at butikskæden nu udvider ideen til deres Facebookside. Det betyder, at Lidl smider 50.000 kroner efter Hospitalsklovnene, når siden runder 50.000 fans, og det er hospitalsklovnene naturligvis begejstrerede for. 

- Lidl har fået fantastisk feedback fra deres kunder på samarbejdet med os. Nu håber vi så bare, at rigtig mange danskere klikker ”like” på Lidl Danmarks Facebook-side, så der kan komme endnu flere penge til vores arbejde her op til jul, siger Kenneth Øhrberg fra Danske Hospitalsklovne  i en kommentar til projektet. 

Netop nu har Lidl's Facebookside 48.999 likes. Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD