Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Matas julestøtter hjerteforskning

Foto: detailfolk.dkMonday den 3 November 2014 kl. 15:08 af: Freja Thorbech

Med salget af særlige julekort støtter Matas op om Hjerteforeningens kamp for kædens kernemålgruppe.

Nu kan Matas' kunder støtte Hjerteforeningen ved at købe julekort i materialistkædens butikker.

Fire kort koster 10 kroner, og halvdelen af beløbet går ubeskåret til Hjerteforeningens forskning i kvinders hjerter. Og netop kvinderne er vigtige for Matas.

- Matas samarbejder med Hjerteforeningen hele året rundt, men fra nu af og frem til hjerternes fest intensiverer vi støtten til foreningens kamp for Danmarks kvinder, som jo udgør langt den største del at vores kunder og personalegruppe, siger informations- og miljøchef i Matas, Henrik E. Johannsen, i en udtalelse.

En anledning til at sende julekort

En ny undersøgelse fra TNS Gallup viser, at tre ud af fire danskere foretrækker et gammeldags julekort i postkassen fremfor en mail eller en sms. Hos Hjerteforeningen håber man, at danskerne vil benytte anledning til at sende julekort til deres kære.

- Hver dag dør 19 danske kvinder af en hjertekarsygdom. Derfor er der stort behov for at forske mere i kvinders hjerter. I Hjerteforeningen håber vi på, at danskerne vil bakke op om forskningen ved at sende personlige julekort fra Matas, og samtidig støtte Hjerteforeningens arbejde, siger Ellen Smidt-Nielsen, der er fundraising- og marketingchef i Hjerteforeningen.

Udover pengene fra julekortene får Hjerteforeningen også 10 kroner for hver julegaveæske, Matas sælger af kædens egen skønhedsplejeserie Plaisir.

Matas og Hjerteforeningen har samarbejdet siden 2007 om fundraising, information og aktiviteter. Se mere om samarbejdet i klippet nedenfor.

LÆS OGSÅ: Matas sætter fokus på hjertesygdommeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD