Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Netto satser på polske varer

Foto: detailfolk.dkTuesday den 8 January 2013 kl. 08:40

Fløjlshandskerne er for længst lagt til side. Netto skifter nu en række af sine danske varer ud med polske for at kunne hamle op med Aldi og Lidl i discountopgøret.

En nødvendig strategi for Netto, en trist nyhed for danske leverandører. Når Netto går sine varer igennem med tættekam for at matche dem med billigere alternativer fra Polen, sætter det de danske leverandører på prøve.

LÆS OGSÅ: Discount-giganter lider i Sverige

Det skriver Berlingske Business.

Dansk Supermarkedkoncernen har placeret discountkæden Netto forrest i feltet, der skal indtage nabolandene Polen, Tyskland og Sverige. I Polen regner Netto med at åbne 50 butikker årligt fremover, og derfor bliver varesortimentet nu gjort internationalt i alle kædens butikker.

- Der er også skærpet konkurrence i Danmark, og vi skal kunne tilbyde vores kunder de bedste varer til de bedste priser hver dag. I det lys er det klart, at hvis vi kan se nogle muligheder i at få polske og tyske leverandører til at levere til de danske butikker, er vi nødt til at se positivt på det, siger Claus Juel-Jensen, direktør i Netto til Berlingske Business.

LÆS OGSÅ: Chefredaktør: Lukkeloven hjælper Netto med at presse Fakta

Netto skifter strategi med forbrugerne i ryggen

Direktør i Retail Institute Scandinavia, Henning Bahr, mener Netto kan slippe af sted med den nye strategi, fordi danskerne prioriterer friskhed, sundhed og fedtindhold over varernes nationalitet, og fordi den lave pris også betyder meget for danskerne.

- Forbrugerne vil formentlig have en god portion tillid til, at Netto kan udvælge de rette produkter og leverandører, hvor der ikke er problemer med kvaliteten eller fødevaresikkerheden, siger han til Berlingske Business.

(Berlingske Business)Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD