Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Netbutik jagter milliarden: Vores konkurrenter misunder os

Mandag den 9 november 2020 kl. 11:49 af: Kristian Holgersen

En konkurrent til Matas har fart på. Den næste bundlinje ser ud til at blive stærk, og i 2025 skal omsætningen ramme en milliard.

Med halvanden måned tilbage af 2020 tør den danske netbutik Nicehair godt melde klart ud: Det står til at blive det bedste regnskabsår nogensinde.

Omsætningen bliver anslået til at overskride 320 millioner kroner, mens der for første gang i seks år kommer til at stå et tocifret millionbeløb på bundlinjen.

Ifølge den administrerende direktør er det en klar fordel, at Nicehair.dk udelukkende satser på nethandel.

- Det har vist sig at være smart i den her branche at være 100 procent digitale, siger Tonny Nielsen Bruun, som også er stifter af forretningen.

- Hvor vores konkurrenter har holdt fast i en anden struktur med fysiske butikker gennem lang tid, har der været plads til, at online-spillere som os kunne buldre afsted. Men jeg kan se, at flere af de store har bemærket vores vækst og lader sig kraftigt inspirere af os, siger han.

Driller de store

Tilbage i 2016 lød omsætningen i Nicehair, der sælger skønhedsprodukter, på 150 millioner kroner. Siden har en “aggressiv vækststrategi” banet vejen for en årlig vækst på omkring 20 procent.

Næste mål for Nicehair er at sælge for en milliard kroner i 2025.

- Nu er vi blevet så etablerede, at vi er begyndt at drille de store aktører. Vi skal ud til endnu flere danskere og vise vores brand frem, siger direktøren fortsætter:

- Der er selvfølgelig langt op til Matas endnu, selv når vi indfrier vores 2025 mål. Men vores vækstrater misunder konkurrenterne. De prøver at købe sig til at blive digitale, men det ligger ikke i deres DNA. Det er derfor, vi fortsætter med at vokse og er positive omkring fremtiden.

Siden 2016 har Egmont været en del af ejerkredsen i Nicehair.

LÆS OGSÅ: Disse fejltrin får kunder til at afskrive netbutikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD