Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Coop åbner ny netbutik med efterspurgte varer

Foto: PR Coop MADMonday den 28 September 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Kundernes store interesse for lokale varer har fået dagligvarekoncernen Coop til at åbne en specialbutik på nettet.

Da coronakrisen ramte i foråret, gik det hårdt ud over omsætningen for mange mindre fødevareproducenter, fordi de ikke længere kunne afsætte varer til barer og restauranter.

For at give en hjælpende hånd, valgte Coop at sætte flere varer fra de ramte producenter på hylderne i butikkerne, og det skulle vise sig at falde i god jord hos forbrugerne.

- Vi så efterfølgende en markant stigning i salget af disse varer samtidig med, at online-handlen voksede, siger lokalvarechefen i Coop, Hanna Schaldemose.

Derfor har Coop valgt at starte en dedikeret specialbutik på nettet for lokale fødevarer fra mindre producenter. Den åbnede i fredags som en del af Coop.dk MAD, skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelelse.

- Vi håber derfor at danskerne vil tage godt imod vores nye onlinebutik og de lokale danske fødevareproducenter, siger Hanna Schaldemose.

Sortimentet i den nye onlinebutik består af de bedst sælgende varer i Coops lokalvaresortiment i butikkerne, varer fra producenter, der har lavet et succesfuldt crowdfunding-projekt på Coop Crowdfunding og varer, der har været i finalen i Coops Produktpris ’Sol over Gudhjem’.

LÆS OGSÅ: Tusindvis af danskere har brugt ny service fra CoopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD