Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Nedslående start for Blockbusters afløser

Foto: Blue City
Monday den 23 May 2016 kl. 09:24 - Kilde: Finans.dk

Det er hverken nemt at leje film eller sælge brugt elektronik i dagens Danmark. Det har butikskæden Blue City efterhånden erfaret.

Butikskæden, Blue City, har ikke haft den bedste start på tilværelsen. I sit første år kommer virksomheden ud med et underskud på 12,1 millioner kroner, hvilket også betyder, at hele selskabets ejenkapital er tabt. Det skriver Finans.

Blue City sælger brugt elektronik og er blevet rejst ovenpå resterne af det hedengangne Blockbuster. Da det ikke længere kunne betale sig at leje film til danskerne, besluttede den tidligere administrerende direktør i Bluckbuster Danmark, Søren Heilmann, at sælge brandet til TDC, som bruger det til digital filmudlejning på nettet.  

Blockbuster havde inden da 46 butikker fordelt over hele landet. 12 af de butikker valgte Søren Heilmann sammen med en gruppe investorer at videreføre som Blue City-butikker, der både sælger brugt elektronik og i starten også udlejede film. Siden da er filmudlejningsdelen dog helt forsvundet og antallet af butikker er skåret fra 12 til 6.

- Vi åbnede for mange butikker fra dag ét. Det var i overkanten af, hvad det nye setup kunne klare. Derfor valgte vi at restrukturere virksomheden, hvilket kostede en hel del på både huslejeforpligtelser og personaleforpligtelser, siger Søren Heilmann til Finans.

Han forklarer, at der stadig er opbakning fra investorerne til at fortsætte Blue City. 

LÆS OGSÅ: TDC køber danske Blockbuster

Læs hele artiklen på Finans.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD