Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Modekæde mister mere end halvdelen af overskuddet

Foto: detailfolk.dkMonday den 25 October 2021 kl. 11:58 af: Kristian Holgersen

I foråret advarede modeboss om en blodig massakre. Men så slemt er det langtfra gået i hans egen kæde - trods en halvering af bundlinjen

Modekæden Only har netop fremlagt et årsregnskab for den danske forretning, hvor overskuddet er mere end halveret til godt fire millioner kroner efter skat.

Trods den mindre indtjening har Only faktisk øget omsætningen, selvom regnskabsperioden strækker sig over en flere måneder lang nedlukning, hvor kædens butikker ikke kunne tage imod kunder.

Fra august 2020 til udgangen af juli 2021 lykkedes det Only Stores Danmark A/S at lande en samlet omsætning på 342 millioner kroner - en smule bedre end de 338 fra det foregående årsregnskab, som også var påvirket af pandemien.

- Selskabets resultat og økonomiske udvikling levede op til forventningerne, dog under hensynstagning til den negative påvirkning af covid-19, fremgår det af en kortfattet ledelsesberetning.

I det indeværende regnskabsår forventer ledelsen som minimum at holde niveauet på indtjening og omsætning.

Da nedlukningen stadig holdt store dele af detailhandlen på vågeblus, var Finn Poulsen, som står i spidsen for Only, ude at tale med store bogstaver i en kronik i Jyllands-Posten, hvor han advarede om en blodig massakre for danske modebutikker.

- Hvis ikke vi får en konkret plan for en ansvarlig og effektiv genåbning, i takt med at smittetallene herhjemme lige nu falder kraftigt, så bliver modebranchen den næste minkskandale i Danmark, skrev han i kronikken.

Modekoncernen Bestseller ejer det meste af Only, mens Finn Poulsen selv ejer en mindre andel.

LÆS OGSÅ: Modebosser taler nu om blodig massakre og kvælning Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD