Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Holch Povlsen bruger flere millioner på tv-shoppens moderne afløser

Foto: PRFriday den 15 October 2021 kl. 11:36 - Kilde: Børsen

Endnu en gang investerer ejeren af Bestseller - Anders Holch Povlsen - i liveshopping. Denne gang gælder det et nystartet selskab.

Selskabet Easy Live Sales, som udvikler software til brug i forbindelse med liveshopping, har netop modtaget en større investering fra ejeren af Bestseller, Anders Holch Povlsen. Det skriver Børsen.

Siden starten for under et år siden har Easy Live Sales samlet et kundekartotek bestående af hele 500 butikker, som bruger de sociale medier som salgskanal.

- Under coronaen har det vist sig, hvilke store muligheder, der ved siden af fysiske butikker og onlinesalg er i denne tredje salgskanal, social commerce, siger Anders Holch Povlsen til Børsen.

- Butikker er i dag ikke bare et fysisk udsalgssted men en del af en virksomheds digitale økosystem, og alle veldrevne butikker har behov for en digital omsætning. Det er superspændende med liveshopping – tv-shop på steroider – og andre ting, siger han.

Mange butikker har på det seneste høstet gode erfaringer med liveshopping, som gør det muligt at sælge varer til brugerne gennem direkte udsendelser på de sociale medier. Det gælder både små, lokale forretninger og store spillere som Power, som ligefrem har oprettet et særligt tv-studie til formålet.

LÆS OGSÅ: En overrasket Holch Povlsen står med et historisk resultat i Bestseller

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD