Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Matas går videre med apoteker-koncept

Tuesday den 14 November 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Nu åbner endnu et lille apotek som shop-in-shop i Matas, der lige nu arbejder på at sprede konceptet ud til flere butikker.

Efter kunderne har taget godt imod et tiltag i Sønderborg, hvor et apotek har fået plads i Matas som en shop-in-shop, er der nu udsigt til, at konceptet bliver rullet ud flere steder i landet.

Nummer to i rækken bliver tilføjelsen af et apotek i en viborgensisk Matas. Det rykker ind i butikken 1. februar 2018 og skal drives af Lars Mou Balstoft Andersen, som i forvejen har Skive Løve Apotek, skriver parterne i en pressemeddelelse.

- Jeg åbner et apotek i Viborg, fordi jeg mener, jeg kan opfylde et ønske fra borgerne om lettere adgang til deres medicin. Samtidig indfrier jeg et ønske fra Sct. Mathias Centret om at huse et apotek til glæde for centrets brugere, siger Lars Mou Balstoft Andersen, i en pressemeddelelse.

Flere apoteker kan være på vej

På grund af de gode erfaringer fra Sønderborg bliver der lige nu set på muligheden for endnu flere nye samarbejder, lyder det fra Matas' informationschef, Henrik Engerg Johannsen, i pressemeddelelsen. 

- I Matas vil vi bidrage til, at danskerne holder sig sunde. En af vejene hertil er at give nem adgang til rådgivning fra apotekspersonale, fuldt apotekssortiment og sygdomsforebyggende aktiviteter.

- Sammen med vores nye apotekerpartner vil vi i Viborg skabe en lige så unik kundeoplevelse som i Sønderborg, så viborgenserne gør det nye apotek til deres foretrukne. Derudover er vi i dialog med andre apotekere for at udbrede det banebrydende bofællesskab flere steder i Danmark, siger han.

LÆS OGSÅ: Matas-topchef: Derfor ender vi ikke som FonaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD