Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ny direktør skal styrke e-handlen hos Matas

Foto: MatasFriday den 10 November 2017 kl. 10:28 af: Kristian Holgersen

En prisvinder og tidligere kollega til den nyankomne topchef skal fremover have ansvaret for nethandlen i Matas.

Da Matas-topchefen Gregers Wedell-Wedellsborg tidligere på ugen præsenterede virksomhedens nye strategi var et af punkterne et øget fokus på nethandel.

Nu står en frisk direktør for e-commerce så klar i kulissen til føre strategien ud i livet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Matas.

Der er tale om Brian Andersen. Han har 17 års erfaring på området og vandt i 2015 E-Handelsprisen som ansvarlig for coop.dk. Senest stod han for e-commerce hos Masai Clothing Company.

- Jeg har tidligere arbejdet med Brian (i Coop, red) og ved, at Matas kan byde velkommen til en respekteret leder med laser-fokus på kunder og brugere. Der sidder i forvejen et stærkt digital hold på Matas, og nu får vi endnu mere ledelseskraft til at drive vores vækstambitioner, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

Skal booste matas.dk

Med stillingen som direktær for e-commerce følger ansvaret for matas.dk, hvor det, ifølge strategien, skal blive nemmere og hurtigere at handle for kunderne.

- Jeg ser Matas som den danske retailer, der har de bedste kort på hånden til at blive en stærk omni-channel spiller, hvor kunden er i centrum og ubesværet kan handle på tværs af butikker og online, siger Brian Andersen.

- Matas har allerede investeret massivt i ny teknologi og har med næsten 1,8 mio. Club Matas medlemmer meget stærke forudsætninger for at vækste digitalt, fortsætter han.

Brian Andersen tiltræder d. 1. januar 2018.

LÆS OGSÅ: Matas-topchef: Derfor ender vi ikke som FonaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD