Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Lille stormagasin skal holde åbent døgnet rundt

Monday den 31 October 2022 kl. 10:07 af: Kristian Holgersen

En kæde af små stormagasiner, som giver varer fra nettet en chance i den fysiske detailhandel, står klar med sin første døgnåbne butik.

Censuum åbner nu sin tredje butik. Den ligger i Københavns Lufthavn og kommer til at holde åbent døgnet rundt som den hidtil eneste i kæden.

Konceptet bag Censuum er lidt anderledes. Der er tale om små stormagasiner, hvor sortimentet består af varemærker med fokus på bæredygtighed, som ikke har en etableret plads i den fysiske detailhandel.

Med den seneste udvidelse har Censuum tre butikker.

- De nyskabende, ansvarlige online-brands har ofte svært ved at komme ind på det fysiske detailmarked, grundet de store udgifter og den lange tid, det kræves før nye produkter står på hylderne i en butik, siger stifter Dion Guldbjerg.

- Det er ressourcer, som nystartede virksomheder ofte ikke har og her Censuum kan hjælpe med at åbne døren for at skabe flere fans, siger han.

Holder døgnåbent

Butikken i Københavns Lufthavn er ubemandet og holder åbent døgnet rundt ved hjælp af selvbetjening.

- Vi prøver hele tiden at tænke nyt og skabe oplevelser for vores passagerer, siger Michael Clausen fra Københavns Lufthavn, som bærer titlen sr. director sales & negotiations.

- Med Censuum tager vi shoppingoplevelsen i Københavns Lufthavn til næste niveau, hvor det med en ny digital teknologi i forretningen bliver muligt for vores passagerer på alle tider af døgnet at shoppe bæredygtige brands. Samtidig er vi også glade for, at vi får mulighed for at vise danskerne og omverdenen vores lokale brands, siger han.

Censuum har butikker på Nørre Farimagsgade i København og i Lyngby Storcenter, og nu også en butik på 80 m2 i Københavns Lufthavn. Butikken vil være at finde på vej ned til lufthavnens finger A ved siden af Lego butikken og Copenhagen Coffee Lab.

LÆS OGSÅ: Danske Shoppingcentre satser stort på nyt detailkonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD