Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Erfaren detailprofil får ansvaret for butikker i lufthavn

Friday den 18 September 2020 kl. 11:46 af: Kristian Holgersen

Dansk lufthavn bygger et større butiksområde og sætter en erfaren detailprofil i spidsen for satsningen. Gæsterne skal tænke "WOW."

Aarhus Airport er lige nu i færd med at bygge et større og mere moderne shoppingområde til de rejsende gæster.

Ifølge lufthavnen selv har mulighederne for at shoppe ikke været særlig ophidsende hidtil, så nu bliver der taget affære. Ansvaret for satsningen bliver lagt på skuldrene af Martin Birkerod, som har mange års detailerfaring.

Det skriver Aarhus Airport i en pressemeddelelse.

Ifølge den administrerende direktør - Peer H. Kristensen - er shopping blevet et vigtigt parameter i en lufthavns oplevelsesudbud.

- Hovedformålet er at imødekomme gæsternes forventninger og behov, men attraktive shopping-faciliteter spiller også en væsentlig rolle i arbejdet med at tiltrække nye flyruter og skabe nye samarbejder med internationale flyselskaber, siger han.

- Samtidig er detailhandel en ikke uvæsentlig indtægtskilde, som på sigt skal bidrage positivt til lufthavnens samlede økonomi. Martin Birkerod er måske Danmarks mest erfarne kapacitet inden for feltet, og vi glæder os meget over at have fået Martin om bord i Aarhus Airport, fortsætter han.

Det nye shopping-område forventes at stå færdigt inden sommeren 2021.

Mange års erfaring

Martin Birkerod kommer til Aarhus Lufthavn efter en længere karriere med flere ledende stillinger i detailhandlen. Det fremgår af hans cv på LinkedIn

I godt syv år var han detailchef i Aalborg Lufthavn, og før det havde han flere ledende poster inden for modebranchen - blandt andet har han været butiksejer i Bertoni-kæden og stået i spidsen for et selskab, der drev fem Jack & Jones-tøjbutikker.

- Jeg går efter, at shoppeglade gæster skal tænke WOW, når de træder ind i transithallen, siger Martin Birkerod.

- Shopping-konceptet bliver hypermoderne, utraditionelt og tager udgangspunkt i Aarhus’ dna. Den ypperste opgave er at udvikle det rigtige match mellem koncept og gæster, etablere det dygtigste medarbejderteam og skabe et optimalt flow i oplevelsesudbuddet, siger han.

Martin Birkerod er tiltrådt sin nye stilling den 1. september. Stillingen er nyoprettet.

LÆS OGSÅ: Lukker fordelsklub: Vil skabe gode oplevelser for alleFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD