Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Sko-koncern med store planer opruster på direktørgangen

Foto: detailfolk.dkFredag den 21 august 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

En ny kommerciel direktør skal være med under opstarten af en “innovativ detailkæde,” lyder det fra sko-koncern med 25 egne butikker.

Med udsigt til ekspansion i både Danmark og udlandet har skokoncernen Footzone Group hentet Karsten Spaabæk ind som kommerciel direktør.

Karsten Spaabæk kommer direkte fra Puma Group, hvor han gennem de seneste syv år har været Key Account Manager. I starten af karrieren har han også været butikschef i Sportmaster, viser cv’et på LinkedIn.

- Jeg ser et utal af muligheder i Footzone Group, der med en stærk brandportefølje og et stort know how fra både detail- og produktionsleddet, kan sætte sit positive aftryk på den danske og internationale modebranche, siger Karsten Spaabæk i en pressemeddelelse.

Footzone Group råder over 25 butikker under navnet Havanna Shoes og fem egne mærker med produktion i Portugal og Spanien. Lige nu er der særlig fokus på at øge kendskabet til de to brands Phenumb Copenhagen og Johnny Bulls.

Store planer

Ifølge pressemeddelelsen bliver der lagt an til en større satsning fra skokoncernens side, der både sigter mod at åbne flere butikker på hjemmemarkedet og i udlandet.

Med i planerne også opstarten af en helt ny detailkæde, der med Footzone Groups egne ord bliver innovativ og kommer til at tilbyde oplevelser inden for sit felt, som hidtil ikke er set på det danske marked.

- Planen er klar og med udvidelse af detailkæderne, den nye onlinestrategi og fokus på øget brandkendskab, vil vi fremadrettet skabe en ny kultur på markedet, hvor ekspansion og vækst går hånd i hånd, siger Karsten Spaabæk.

- Vi er dybt ambitiøse og vil være synlige og top-of-mind på såvel det danske som de udenlandske markeder i fremtiden, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Opsigtsvækkende forslag fra Skoringen bliver skudt nedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD