Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Legetøjskæde trodser modstandere af søndagsåbent

Foto: detailfolk.dkWednesday den 5 December 2012 kl. 08:11

Selv om flere bymidter og centre i Danmark er gået sammen om ikke at holde åbent om søndagen, trodser Fætter BR det konservative fællesskab.

Fætter BR har, siden lukkeloven trådte ud af funktion 1. oktober, haft søndagsåbent i de butikker, der ligger tæt på dagligvarekæder, der alligevel holder åbent om søndagen. Det på trods af at butikkerne mange steder er gået sammen om at bevare søndagsroen og holde lukket.

Det skriver Epn.dk

Fjollet at være konservativ

- Vi synes, det er fjollet at holde lukket. Vi kan se, at vi har nogle fantastiske søndage i de centre, hvor supermarkedet holder åbent og ligger tæt på os, siger Brian Dannaher, dansk salgsdirektør i Top-Toy, der ejer legetøjskæden Fætter BR til Epn.dk.

Selv om det er muligt - med undtagelse af 13 helligdage - at holde åbent året rundt, er butikkerne flere steder gået i fælles front mod de nye åbningstider. Overrraskende konservativt, mener Henning Bahr, der er adm. direktør og indehaver af Retail Institute Scandinavia.

- Både centre og gågademiljøer er fortsat konservative. Jeg synes, det er naturligt nok her i begyndelsen, men jeg må da indrømme, at det undrer mig lidt. Personligt havde jeg forventet, at centrene havde set muligheden for at fange lidt ekstra julehandel, siger han til Epn.dk.

(Epn.dk)Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD