Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Legetøjsindkøb er populært på nettet

Foto: detailfolk.dkFriday den 12 October 2012 kl. 08:31 af: Simone Hansen

Legetøjskæmpe mærker stor og stigende interesse for deres webshop, salget i butikkerne halter dog lidt.

Krise eller ej, folk køber stadig legetøj til deres små poder. Det kan det dansk-ejede firma Top-Toy, der ejer legetøjskæderne 'Fætter BR' og Toys 'R' 'Us' i Skandinavien, bekræfte. Ifølge legetøjgigantens seneste årsrapport, er omsætningen steget med 2,3 procent i 2011/2012.

Det skyldes dog især, ifølge firmaet selv, deres Fætter BR webshops og nyligt åbnede Toys 'R' 'Us' webshops. Det skriver firmaet på deres hjemmeside.

- Der er ingen tvivl om, at det er i onlinesalget, at vi ser de største vækstrater. Vi vinder meget frem med vores webshops, og vi forventer en ganske betydelig vækst fra dem i det år, vi går ind i nu. De forventes at øge omsætningen allerede i regnskabsåret 2012/13, så det er klart et af de områder, vi kommer til at arbejde rigtigt meget med,” siger direktør for Top-Toy Peter Gjørup til Berlingske Business.

Butikker har fald i omsætning

Langt de fleste af Top-Toys butikker har dog været præget af faldende omsætning.

- Omsætningsvæksten er skabt af de nye butikker og vores webshops. I en lang række af de gamle butikker har der været en svag tilbagegang. Det er de nye butikker, der trækker opad og giver et lille plus,” siger Peter Gjørup til Berlingske Business.

Top-Toy er den største legetøjskæde i Nordeuropa, og findes foruden Skandinavien også i Finland, Tyskland og HongKong. Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD