Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Legetøjsproducenter får måske god jul i år

Foto: detailfolk.dkThursday den 18 October 2012 kl. 06:40

Noget tyder på, at legetøjssalget i især USA kommer til at gå ganske godt i år. Så Lego og de andre legetøjsproducenter kan måske se frem til en god jul.

Legetøjsgiganten Mattel, der står bag populært legetøj som Barbie, har haft et helt forrygende kvartal med et nettoresultat, der er steget med cirka 22 procent til 366 milioner dollars. Det skriver den amerikanske avis Wall Street Journal. 

Ifølge business.dk kan den udvikling måske betyde, at legetøjsproducenter kan se frem til et godt julesalg i USA. Legetøjsproducenter henter nemlig cirka 40 procent af deres indtægter ind på julesalget, skriver business.dk og ifølge avisen, betyder det, at blandt andet Lego har skævet nervøst til USA. 

- De her seks måneder har været de mest negative på legetøjsmarkedet i USA, som jeg har oplevet [...]. Det bekymrer os, sagde Legos danske topchef, Jørgen Vig Knudstorp til Wall Street Journal i september, ifølge Business.dk

Hvorvidt julesalget bliver en redning for legetøjsproducenter i år må tiden dog vise. 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD