Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

LEGO i massiv fremgang

Friday den 31 August 2012 kl. 10:05 af: Dennis Clausager

Det går som en leg for LEGO med at lange varer over disken i 2012.

Halvårsregnskabet for 2012 viser en imponerende vækst på hele 24 procent i første halvår, og LEGO fortsætter dermed de senere års positive vækst.

LEGO omsatte for 9,1 mia. kr. og fik et overskud før skat på 2,7 mia. kr. i første halvår og de solide tal er endda skabt på et legetøjsmarked der generelt er faldende.

En del af æren tilskrives den meget omdiskuterede serie målrettet pigerne, "LEGO Friends", der under stor mediebevågenhed blev lanceret i starten af året, og fik alverdens feminister op af stolene. Det er dog fortsat de mere klassiske serier som LEGO City og LEGO Star Wars der er bedst sælgende.

Topchef Jørgen Vig Knudstorp udtaler i forbindelse med halvårsregnskabet; "Endnu engang overgår det første halvår vore forventninger, og det finansielle resultat er fremragende, især når man samtidig tager den generelle udvikling på legetøjsmarkedet i betragtning,".

LEGO har nu en global markedsandel på nu 8 procent, en stigning på ét procentpoint i forhold til sidste år, og agter at ansætte ca. 1000 nye medarbejdere, heraf en del i Danmark.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD