Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Legekæde i massiv udvidelse

Foto: detailfolk.dkFriday den 16 August 2013 kl. 14:10 af: Freja Thorbech

En international legekæde har mange nye butikker på tegnebrættet - også en i Danmark.

Der skyder flere og flere Toys“R”Us-butikker op rundt om i verden.

Den internationale legetøjsgigant har netop meddelt, at den har planer om at åbne100 butikker. Det gælder både nye butikker, men også butikker, der flytter lokation og ændrer format. Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

- Toys“R”Us bliver på verdensplan anerkendt som autoriten inden for legetøj og babyprodukter, og vi er glade for at kunne fortsætte med at øge vores butiksbase, så vores brand bliver mere tilgængeligt for forældre og børn rundt om i hele verden, siger Antonio Urcelay, der er midlertidig adm. direktør hos Toys“R”Us, i meddelelsen.

Endnu en dansk butik på vej

Det er især på det kinesiske og amerikanske marked, at Toys"R"Us udvider. Men også i Norden slår kæden dørene op til tre nye butikker heriblandt en i Danmark - nærmere bestemt i Viborg. I Danmark drives Toys"R"Us af selskabet Top-Toy, der også står bag Fætter BR.

Top-Toy sidder så stærkt på det danske marked, at Toys"R"Us opgav selv at drive de danske butikker, og i 1995 lavede kæden derfor en masterfranchise-aftale med den danske gigant, der også driver Toys"R"Us-butikker i resten af Nordeuropa.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD