Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kendt modeplatform køber sig ind i lille københavnsk butik

Foto: ColourboxTuesday den 28 September 2021 kl. 11:56 - Kilde: Brancebladet Tøj

Det handler om at være der, hvor innovationen sker, lyder det fra modeplatform, som nu er medejer af en lille, fysisk butik.

Modeplatformen Trendsales, der formidler salg af tøj på nettet, har nu købt en del af butikken Mind the Rags. Det skriver Branchebladet Tøj.

Ifølge en opdatering i cvr-registeret ligger Trendsales ApS' ejerandel mellem 25-33,33 procent. Resten ejes stadig af selskabet Bybertel Holding ApS, som stifteren af Mind the Rags, Michael Bertelsen, står bag.

Mind the Rags er en lille butik i København, hvor sortimentet består af det tøj, som brugerne selv indleverer. Alt efter aftalen tager butikken 25 eller 50 procent i kommission for at stille en lille bid af butikken til rådighed.

- Bag Mind the Rags står et innovativt team, og vi har besluttet at investere, så de kan blive ved med at udvikle på deres butikskoncept og forhåbentlig gøre brug af nogle af de digitale kompetencer, Trendsales har bygget gennem årene, siger Casper Wolffsen til Branchebladet Tøj. Han er CFO i Trendsales.

- Vi tror på, at secondhand vil gennemgå en stor udvikling de kommende år og har en målsætning om at deltage der, hvor innovationen sker, siger Caspar Wolffsen.

Stifteren bag Mind the Rags åbnede butikken tidligere på året. På hjemmesiden fremgår det, at han har tænkt sig at dele den digitale løsning, som butikkens koncept bygger på.

- Snart kan vi tilbyde andre seconhandbutikker at leje vores software, så de også kan tilbyde deres kunder en brugervenlig oplevelse og fjerne en masse manuelle opgaver som nemt kan gå galt, skriver Michael Bertelsen.

LÆS OGSÅ: Boozt så muligheder for store opkøb: Nu har de slået til

Læs hele artiklen på Brancebladet Tøj


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD