Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Matas i parløb med førende netbutik efter store opkøb

Foto: detailfolk.dkMatas i parløb med førende netbutik efter store opkøb

Efterspørgslen på sundhedsprodukter er eksploderet gennem de seneste år. Især på nettet er udviklngen markant, lyder det fra direktøren for e-commerce i Matas, Brian Andersen. 

Tuesday den 13 April 2021 kl. 10:00 af: Kristian Holgersen

To it-selskaber er blevet opkøbt af Matas for et større millionbeløb. Det baner vejen for tæt samarbejde med førende netbutik.

Den digitale oprustning fortsætter i Matas, som netop har overtaget ejerskabet af to it-og indkøbsselskaber - Apo-It ApS og Web-Apo ApS - gennem datterselskabet Firtal.

Prisen lyder på 65,6 millioner kroner plus yderligere betingede vederlag på op mod 20 millioner, skriver Matas i en selskabsmeddelelse.

Med handlen bliver Matas en tæt samarbejdspartner med netbutikken Webapotek.dk, hvor de to nyerhvervede selskaber hidtil har stået for levering af it-systemer, logistik- og indkøbsydelser.

Ifølge E-handelsanalysen fra Dansk Erhverv er Webapoteket.dk landets mest brugte apotek på nettet. Det blev stiftet af ægteparret Lars og Trine Persson. I dag sidder Trine Persson på apotekerbevillingen og 100 procent af ejerskabet, mens Lars Persson stod anført som ejer af de to solgte it-selskaber.

- Efterspørgslen efter sundhedsprodukter er eksploderet det seneste år - ikke mindst på nettet. Derfor tager vi nu det naturlige næste skridt for Firtal med opkøbet af en healthtech-platform og et samarbejde med Danmarks førende onlineapotek, siger Brian Andersen. Han bestyrelsesformand for Firtal Group og direktør for E-commerce i Matas.

Samarbejdet kommer til at betyde hurtigere levering af varer fra Webapoteket.dk, mens brugervenligheden bliver forbedret på selve netbutikken, lyder målsætningen fra Matas.

- Derudover vil Matas via datterselskaberne Web Sundhed ApS og Firtal Group samt de opkøbte IT- og indkøbsselskaber bidrage til at øge udvalget af varer på webapoteket.dk, fremgår det af selskabsmeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Matas-ejet selskab har åbnet første fysiske butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD