Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Modemilliardærer køber sig til en større bid af sneakerbrand

Foto: PRThursday den 23 September 2021 kl. 11:52 - Kilde: Finans

Topmøde i milliardærklubben: En af landets kendte modefamilier har nu købt stifterne af Pandora ud af sneakerbrand.

Niels Martinsen og familien - som er kendt fra modekoncernen IC Group - sætter sig på en større del af sneakerbrandet Arkk Copenhagen.

Det skriver Finans.

Gennem selskabet Friheden Invest har de købt Pandora-stifterne Winnie Liljeborg og Per Enevoldsen ud. Dermed fordobler Martinsen-familien sin samlede ejerandel af Arkk Copenhagen til 25 procent.

- Casen ligger meget bedre til vores portefølje inden for mode og livstil, end det gør til deres, som er mere inden for tech. Så de ville gerne ud, og vi lavede en aftale om at overtage deres anparter, siger Christoffer Martinsen-Königsfeldt, bestyrelsesmedlem i Friheden Invest, til Finans.

Tilbage på sporet

Arkk Copenhagen, der blev grundlagt i 2014 af Thomas Refdahl og Kasper Høj Rasmussen, har haft en svær periode under coronakrisen.

Ambitionerne om at nå forbi 100 millioner kroner i omsætning blev sidste forår spoleret af coronakrisen, så i stedet for at koncentrere sig om vækst, måtte holdet bag Arkk Copenhagen skære ind til benet.

To af brandets tre egne butikker måtte lukke permanent, tre udenlandske selskaber blev droppet, og så har man tilbagekøbt over 10 markeder fra agenter og distributører. Det har været med til at rette op på økonomien.

- Vi tog nogle konsekvente og hårde beslutninger i foråret 2020, da corona ramte. Det var hårdt, det var ubarmhjertigt, sagde Thomas Refdahl, adm. direktør i Arkk Copenhagen ifølge FashionForum i maj.

- Men det har betydet, at vi trods nedjusterede ordrer i andet halvår af 2020 allerede laver overskud igen og samtidig har en lean machine af en organisation, der står klar til at gribe et 2021, der ser utrolig positivt ud, sagde direktøren.

LÆS OGSÅ: Konkurs rammer kæde af modebutikker til børn

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD