Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Boozt så muligheder for store opkøb: Nu har de slået til

Tirsdag den 22 juni 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

En større handel sikrer Boozt aktiemajoriteten i dansk modebrand, der har selvstændige butikker i flere stormagasiner.

Boozt overtager godt og vel to tredjedele af aktierne i det danske modefirma Rosemunde.

Som en del af handlen får Boozt desuden mulighed for at overtage resten af aktierne i tre faser inden 2026, fremgår det af en meddelelse fra den dansk-svenske koncern.

Rosemunde, der blev stiftet tilbage i 2004, er at finde på hylderne hos mere end 1.000 forhandlere verden over. Dertil kommer en række selvstændige butikker, hvoraf størstedelen har plads i Magasins stormagasiner. 

I det seneste årsregnskab kunne selskabet bag Rosemunde bogføre et samlet resultat på små 28 millioner kroner efter skat. Det var en smule mere end året forinden.

- Vi har beundret Rosemunde på afstand gennem længere tid, og vi har set, hvordan de har formået at styrke både top- og bundlinje ved at være hurtige til at tilpasse sig markedet, siger Hermann Haraldsson. Han er medstifter og adm. direktør i Boozt.

Sidste år meddelte Boozt, at virksomheden ville børsnoteres i København. Hidtil har koncernen udelukkende været på børsen i Stockholm. Den manøvre skulle være med til at rejse penge til opkøb, forklarede Hermann Haraldsson til flere medier.

Bevarer selvstændigheden

Handlen ændrer ikke på Rosemundes status som selvstændigt brand. Men det giver nye muligheder, lyder det fra Brian Kristoffersen, adm. direktør i Rosemunde.

- Ved at blive en del af Boozt forbedrer vi vores muligheder for styrke væksten. Vi fortsætter med at operere gennem vores eksisterende kanaler, men vi ser også frem til at udnytte Boozt-universet i Norden og resten af ​​Europa, Brian Kristoffersen.

- Ligesom resten af Rosemunde-holdet ser jeg frem til at fortsætte vores rejse mod endnu mere lønsom vækst sammen med Boozt-organisationen og vores andre langsigtede partnere, udtaler Brian Kristoffersen.

LÆS OGSÅ: Topchef om markant nybrud i Boozt: - Vi har høje ambitionerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD