Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Jyske brødre sælger ud af deres succesfulde webshop

Foto: Marc ØstergaardMonday den 18 October 2021 kl. 09:56 af: Kristian Holgersen

For at træde væksten mere op i fart har makkerparret bag populær cykelbutik på nettet sluppet det meste af ejerskabet. - Vi er stolte.

I de små posthuse, som undertegnede jævnligt frekventerer, ligger der typisk en del pakker fra Cykelgear.dk og venter på sin modtager.

Den jyske netbutik har siden starten i 2008 udviklet sig til at være en af de helt store spillere på markedet for cykler og cykeludstyr. Fra hovedkvarteret i Terndrup bliver der taget hånd om cirka 550.000 ordrer om året, mens omsætningen ligger på mere end 200 millioner kroner.

Men stifterne af Cykelgear - Kasper og Erik Buus Larsen - vil gerne have endnu mere fart på forretningen. Derfor har de nu solgt det meste af Cykelgear A/S videre til Foreman Capital.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi er stolte over at annoncere til vores fantastiske team, at vores succesfulde resultater er blevet belønnet med et stort nyt spring, siger makkerparret i en fælles udtalelse.

- Partnerskabet med Foreman Capital. Sammen vil vi realisere vores ambitiøse vækstplan og med det rette fokus på ‘Personer, Systemer og Processer’ vil vi vokse yderligere i Norden, udtaler Kasper og Erik Buus Larsen.

Ledelsen bliver styrket

Med Foreman Capital som majoritetsejer bliver der lagt op til en oprustning på ledelsesplan i de kommende måneder. Friske kræfter skal være med til at forløse ambitionerne om mere vækst.

De to stiftere - Kasper og Erik Buus Larsen - fortsætter dog med at være involveret i driften og beholder deres pladser som medlemmer af bestyrelsen.

- Cykelgear er en veldrevet og profitabel e-handelsvirksomhed med en stærk markedsposition, en høj andel af organisk trafik og et effektivt og automatiseret setup, siger Martin Jacobsen fra Foreman Capital.

- I samarbejde med Kasper og Erik ser vi frem til at udvide virksomhedens position i Danmark, vokse i resten af Norden og bidrage med vores erfaringer bl.a. fra vores investering i gør-det-selv e-handelsvirksomheden Fixami, siger Martin Jacobsen.

Foreman Capital er et investeringsfirma med kontorer i Amsterdam og København, som fokuserer på små og mellemstore virksomheder inden for e-handel, teknologi, handel, produktion og service.

LÆS OGSÅ: Iværksættere sælger ud for at styrke livsværket: Flere butikker på vejFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD