Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Sælger kæmpe butiksområde længe inden indvielsen

Thursday den 24 June 2021 kl. 10:01 af: Kristian Holgersen

Midt under opførelsen bliver sjællandsk butikspark solgt for et trecifret millionbeløb. De stærke butikker bliver fremhævet af køberen.

Kunder har der ikke været nogen af endnu, for Næstved Retail Park er stadig kun en byggeplads.

Men det kommende butiksområde, som står til at blive en af landet største af sin art, har allerede sit første ejerskifte på plads.

Det norske investeringsselskab Ness, Risan & Partners AS (NRP) overtager nemlig Næstved Retail Park. Handelsværdien bliver angivet til over 300 millioner kroner, fremgår det af en pressemeddelelse fra Innovator- en af de to hidtidige ejere. Den anden er entreprenørerne i Daugaard Pedersen.

- Kigger vi godt et års tid tilbage, da coronaen ramte, var der en del usikkerhed omkring detailhandels-ejendomme og deres fremtid. Vi kan dog glædeligt konstatere, at netop den type lejere vi har på ”holdkortet” med deres store udvalg til hjem og fritid står stærkere end nogensinde, siger Peter Søgaard, udviklingsdirektør hos Innovater.

- Næstved Retail Park rammer præcist, hvad disse butikker har behov for, for at kunne præsentere udvalget optimalt og gøre kundeoplevelsen fuldendt. Vi glæder os derfor til at realisere vores hidtil største detailhandelsprojekt, siger han.

Stærke lejere

Fordelt på knap 20.000 m2 kommer Næstved Retail Park til at rumme 15 boksbutikker. Stedet ligger tæt på motorvej E47, ringvejene, Næstved Storcenter og Næstved midtby,

Blandt de kommende beboere i området bliver Elgiganten, BabySam og Bone’s Restauranter.

- Dette er en moderne ejendom med god strategisk beliggenhed, udlejet på lange kontrakter til stærke lejere, siger Markus Faye Leandersson. Han er projektmælger hos NRP.

- Endvidere tror NRP på denne del af retail-/big-box segmentet, og at shopping-konceptet kombineres med tilrettelagte kundeoplevelser. NRP ønsker også at udvide eksponeringen i Danmark, og Næstved Retail Park er en rigtig tilføjelse til porteføljen, siger han.

Butikkerne forventes afleveret til lejerne og NRP i foråret 2022.

LÆS OGSÅ: Storcenter tabte næsten 100 mio. før coronakrisen ramteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD