Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Testcenter for detailhandlen er åbnet i Lyngby Storcenter

Foto: ColourboxFredag den 7 august 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Gennem de næste to år bliver forskellige teknologier, som kan styrke fremtidens detailhandel, afprøvet i et særligt testcenter.

Et nationalt teknologicenter under navnet RetailTech Lab er for nylig åbnet side om side med de øvrige butikker i Lyngby Storcenter.

I de kommende to år får iværksættere, studerende og kunder mulighed for at se nærmere på mulige løsninger til de udfordringer, detailhandlen lige nu står over for.

Det skriver Science City Lyngby, som står bag projektet, i en pressemeddelelse.

- Vi skal give iværksættere og forskere de bedste muligheder for at teste og udvikle teknologier til detailbranchen, så detailhandlen i Danmark kan komme med på digitaliseringsbølgen og være med til at definere fremtidens detailhandel, siger direktøren for Science City, Marianna Lubanski, ifølge Dansk Erhverv.

- Det er et win-win for alle parter. RetailTech Lab i Lyngby skal være en national sandkasse og et udstillingsvindue, hvor vi kan inddrage borgere og besøgende i test i tæt samarbejde med forskere, studerende og iværksættere. Vi vil glæde os til at rulle labbet ud i byen og invitere alle interesserede fra hele landet med ombord, siger hun.

RetailTech Lab ligger på første sal i Lyngby Storcenter. Blandt de første til at bruge stedet var Intersport, der gennem en måneds tid har solgt løbetøj, mens de har testet nye teknologier inden for alarmer og plombering.

LÆS OGSÅ: Føtex afprøver et nyt quick food-konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD