Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

65-årig ejer sælger landsdækkende kæde i absolut topform

Foto: detailfolk.dk65-årig ejer sælger landsdækkende kæde i absolut topform

Martin Diks, adm. direktør i hollandske Swiss Sense, som har købt Drømmeland.

Friday den 3 September 2021 kl. 10:02 af: Kristian Holgersen

Egentlig havde han tænkt sig vente lidt, men så fik den 65-årige ejer af landsdækkende sengekæde et  godt tilbud fra udlandet.

Kim Andreasen sælger nu butikskæden Drømmeland, hvor han har været ejer og administrerende direktør siden 2005, fremgår det af en pressemeddelelse fredag formiddag.

Køberen er den hollandske virksomhed Swiss Sense. De kontaktede Drømmeland på hovedkvarteret i Bagsværd med et tilbud, der var så godt, at Kim Andreasen måtte slå til. Det siger han i en kommentar til Børsen.

- Vi har slet ikke haft virksomheden til salg. Overhovedet ikke, siger Kim Andreasen til avisen og fortsætter:

- Men jeg er 65 år og har dermed nået en vis alder. Jeg havde egentlig regnet med, at jeg ville fortsætte nogle år endnu, men det her tilbud var så tæt på den formodede afslutning, at jeg sagde ja.

Drømmeland blev stiftet i 1975 og tæller 25 butikker, som gør det rigtig godt for tiden. I det seneste årsregnskab lyder overskuddet på 15,8 millioner kroner - en opsigtsvækkende stigning i forhold til det mere beskedne beløb på 2,5 millioner kroner året forinden. 

Inden Kim Andreasen købte sig ind i den familieejede sengekæde, var han i mere end 10 år adm. direktør i elektronikkæden Merlin. En del år i Dansk Supermarked (nu Salling Group) er det også blevet til, fremgår det af LinkedIn.

Genvej til det danske marked

Swiss Sense er både ældre og større end Drømmeland. Den hollandske virksomheds historie strækker sig mere end 100 år tilbage, og med handlen når det samlede antal af butikker op på 128.

Udover Danmark har Swiss Sense butikker i Holland, Tyskland og Belgien, Østrig, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Drømmeland er et perfekt match for os både med hensyn til geografi, tankesæt og historik, siger Martin Diks, adm. direktør i Swiss Sense.

- Opkøbet er et vigtigt skridt i at realisere vores ambition om at vokse internationalt. Vi ser betydelige muligheder i det danske marked og glæder os til at udvikle det fodfæste, vi nu etablerer, ved at kombinere vores kundeorienterede tilgang, stærke sortiment og digitale mindset med kompetencerne i Drømmeland, siger Martin Diks.

Ansættelsesforholdene for Drømmelands 75 medarbejdere vil ikke blive berørt af handlen.

LÆS OGSÅ: Køber tabsramt tøjmærke efter tip fra ægtefælleFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD