Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Køber tabsramt tøjmærke efter tip fra ægtefælle

Holdene bag Hummel og Sometime Soon.
Torsdag den 26 august 2021 kl. 11:05 af: Kristian Holgersen

Hummel har igen været på opkøbsjagt. Valget er faldet på et dansk børnetøjsmærke, som ellers har været ramt af underskud.

Det danske børnetøjsmærke Sometime Soon bliver fra årsskiftet overtaget af Hummel, som dermed fortsætter jagten på andre brands.

Tidligere på året kunne Hummel indlemme Newline og Halo i folden som de to første opkøb i virksomhedens lange historie.

På Facebook fortæller ejeren af Hummel - Christian Stadil - at det var et tip fra ægtefællen Alice, som sendte ham og resten af holdet på sporet af Sometime Soon.

- Alice har i flere år været helt vild med børnetøjsbrandet Sometime Soon, som nogle måske har lagt mærke til på hendes Instagram, og dette til en grad, at hun foreslog at Allan (adm. direktør i Hummel, red) og jeg samt vores kollegaer i hummel burde kigge på det ift. et nærmere samarbejde og evt. køb, skriver han i opslaget.

Vil styrke mærket

Sometime Soon blev stiftet i 2015 af Jacob og Cathrine Høilund, som havde spottet et hul i markedet for streetwear til drenge fra 0-14 år. Tøjet bliver solgt fra egen webshop.

Økonomien i selskabet bag Sometime Soon har dog været skrantende. Efter at have tabt penge to år i træk - senest 1,8 millioner kroner i 2020 - så er egenkapitalen presset et godt stykke under nulpunktet.

Men det tager ikke modet fra de kommende ejere i Hummel.

- Vi har stor respekt for det arbejde, der hidtil er blevet udført med mærket, og vi ønsker kun at styrke den kurs, der allerede er blevet lagt, og skalere forretningen internationalt, siger Allan Vad Nielsen, adm. direktør i Hummel.

- Med de seneste opkøb af Newline og Halo har vi vist, at vi er i stand til at dyrke brands via vores platforme og samtidig styrke deres position på markedet. Vi vil gøre det samme med Sometime Soon, hvor vi ser et stort potentiale og perfekt synergi med vores andre forretninger, siger han.

LÆS OGSÅ: Hummel overtager presset mærke i sit første opkøb nogensindeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD