Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Iværksættere sælger ud for at styrke livsværket: Flere butikker på vej

Tuesday den 29 June 2021 kl. 11:12 af: Kristian Holgersen

Godt nok er iværksætterne bag succesfuldt urmærke vemodige over at sælge ud. Men det giver muskler til at rykke et niveau op.

På seks år har Sebastian Skov Regeser og Thomas Skov Andersen opnået international succes med deres urmærke About Vintage.

For at nå endnu længere har de to iværksættere nu valgt at sælge 30 procent af virksomhedens aktier til Brygge Partners fra Esbjerg.

- Selvfølgelig er det vedmodigt at sælge ud af vores livsværk, men det er også en vigtig strategisk beslutning, der gør, at vi kan nå det niveau, som vi føler, at About Vintage har potentiale til, siger Sebastian Skov Regeser.

Langt størstedelen af omsætningen i About Vintage - 90 procent - kommer fra egne salgskanaler på nettet, men virksomheden har også butikker i København og sydkoreanske Seoul. Med en ny investor i ryggen er det planen at åbne endnu flere fysiske butikker rundt om i verden.

- Vi har kun lige påbegyndt vores rejse, og i Brygge Partners får vi en kompetent kapitalstærk partner med ombord. Vi er sikre på, at Brygge Partners kommer til at bidrage væsentligt til, at vi inden for de næste tre år kan opnå de ambitiøse vækstmål, vi arbejder for hver eneste dag, siger medstifter Thomas Skov Andersen.

About Vintage regner med at nå en omsætning på 45 millioner kroner og en EBITDA på seks millioner kroner i 2021.

LÆS OGSÅ: Tvillinger fra Løvens Hule åbner første butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD