Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Tvillinger fra Løvens Hule åbner første butik

Tvillinger fra Løvens Hule åbner første butik

Mikkel og Kasper Dissing fra Ditur sammen med de to investorer fra DR-programmet Løvens Hule, Jacob Risgaard tv) og Jesper Buch. 

Wednesday den 17 March 2021 kl. 09:50 af: Kristian Holgersen

Godt et år efter deltagelsen i DR-programmet Løvens Hule indleder to iværksættere en større satsning på fysiske butikker. Den første er på plads.

Da tvillingerne Mikkel og Kasper Dissing deltog i DR-programmet Løvens Hule i januar 2020, lykkedes det for de to unge iværksættere at få både Jesper Buch og Jacob Risgaard med ombord som investorer i virksomheden Ditur.

Løverne troede så meget på tvillingernes forretningsidé, som går ud på at sælge ure til overkommelige priser, at de lagde 1,2 millioner kroner for 15 procent af ejerskabet.

Godt et års tid efter er Ditur klar til at løfte sløret for det næste store skridt på vækstrejsen. Indtil videre har virksomheden slået sine folder på nettet, men nu er tiden moden til også at satse på fysiske butikker.

I første omgang åbner en butik på to etager i Aarhus.

- Siden starten i 2014 var vores fokus på onlinesalg, men nu tager vi næste store skridt og åbner den allerførste fysiske butik. Vi er sikre på, at stadig mere handel vil foregå online, men vi ser en stor værdi i at have en fysisk butik, hvor varerne kan mærkes mellem hænderne, siger Kasper Dissing i en pressemeddelelse fra mægleren EDC Poul Erik Bech.

- Hvis det går godt, har vi en målsætning om, at vi inden udgangen af 2023 har en butik i hver af de fire største byer i Danmark, fortsætter han.

Ikke en klassisk urmager

Butikken i Aarhus skulle efter planen stå klar tidligt på sommeren. Inden da venter et større arbejde med at gøre lokalerne på Store Torv klar, for iværksætterne bag Ditur har lagt ambitiøse planer for indretningen.

- Vi kommer ikke til at indrette butikken som en klassisk urmager med tårne, hvor urene er udstillet. Vi vil skabe en anderledes oplevelse med bl.a. lounge og kaffeservering, siger Kasper Dissing og fortsætter:

- Stemningen skal være moderne og imødekommende og ikke kun tiltrække ur-entusiaster. Vores ambition har hele tiden været at gøre kvalitetsure tilgængelige for alle forbrugere, og det kommer indretningen også til at afspejle.

På Store Torv i Aarhus bliver Ditur nabo til en af de andre tidligere deltagere i Løvens Hule, nemlig modemærket Shaping New Tomorrow, som har opnået stor succes ved at sælge strækbukser til mænd.

Fra drengeværelse til millionforretning

Allerede som 17-årige begyndte Kasper og Mikkel Dissing at handle med ure. Dengang var hovedkontoret deres lille drengeværelse derhjemme - men siden begyndte forretningen at vokse.

At få Jesper Buch og Jacob Risgaard med som investorer sidste år var med til at sætte yderligere skub i sagerne, forklarer Kasper Dissing. Han forventer en vækst på 50 procent og mere end 150.000 i 2021.

- Hvis vi ikke havde dem med på holdet, er det ikke sikkert, vi på én gang ville åbne ny butik, bygge domicil og begive os ud på nye markeder, siger han.

- Vi er på et år gået fra 6 til 40 ansatte, og i 2020 har vi haft mere end 100.000 kunder. I oktober udvidede vi webshoppen til Norge, og her har vi omsat for 300-400% så meget, som vi havde målsat. Derfor har vi nu også en fysisk butik i Norge på tegnebrættet, og til sommer udvider vi onlinedelen til Sverige, siger Kasper Dissing.

LÆS OGSÅ: Løven Risgaard forlader den daglige ledelse i CoolshopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD