Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Løven Risgaard forlader den daglige ledelse i Coolshop

Foto: PressefotoThursday den 23 April 2020 kl. 11:18 af: Kristian Holgersen

De to topfigurer i Coolshop-koncernen trækker sig tilbage fra den daglige drift. En ny administrerende direktør er allerede på plads.

Coolshop-koncernen har fundet en ny administrerende direktør i form af John Romedahl, som tidligere har været hos DAO365 og Flügger.

Han overtager direktørposten fra medstifter Mark Nielsen, der træder tilbage fra den daglige drift. Det samme gør marketingdirektør Jacob Risgaard, fremgår det af en Finans-artikel og opslag på LinkedIn.

- Vi er nået et punkt i Coolshop og vores egen udvikling, hvor det er tid til at gøre noget nyt, siger Jacob Risgaard til Finans.

- Vi har mange aktiviteter, og jeg er f.eks. også med i den kommende sæson af Løvens Hule, så der kommer uden tvivl endnu mere til. På samme tid skal væksten og udviklingen i Coolshop fortsætte. Derfor ændrer vi med nye folk ind i forretningen, mens Mark og jeg får mere tid til andre aktiviteter ved siden af, siger han.

Ifølge Mark Nielsen har processen stået på i længere tid. Han ser ændringerne “som en kæmpe forstærkning af Coolshop.”

- Vi startede for mere end to år siden med at lede efter en ny CEO for Coolshop i stedet for mig selv, da jeg i bund og grund bare gerne vil være købmand og udvikle forretningen samt bruge min tid på alle vore investeringer, skriver han i et opslag på LinkedIn.

Udover netbutikken Coolshop.dk tæller aktiviteterne i koncernen blandet andet den fysiske legetøjskæde Kids Coolshop med 14 butikker.

LÆS OGSÅ: Coolshop køber rester af Top-ToyFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD