Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Wupti-direktør får en anden post i Salling Group

Foto: Dansk SupermarkedMonday den 7 October 2019 kl. 09:28 af: Kristian Holgersen

Planen om at lægge arm med Amazon er aflyst. Nu fortsætter direktøren for projektet så et nyt sted i koncernen.

Mindre end et år nåede Jette Radich Thunbo at stå i spidsen for Wupti.com, hvor planerne om en markedsplads i stil med Amazon netop er droppet.

Men et farvel til Salling Group bliver det ikke til i denne omgang. Allerede 1. oktober startede Jette Radich Thunbo som kategoridirektør med ansvar for tekstil i Bilka og Føtex, skriver hun i et opslag på LinkedIn.

- Jeg ser frem til at begynde på en rejse med mine nye kolleger, skriver hun og fortsætter:

- Samtidig kommer jeg til at savne mine dygtige kolleger hos Wupti.com. Sikke en fantastisk tid, vi havde sammen, og jeg kan ikke takke jer nok for at gøre hver dag inspirerende, dynamisk, sjov og hjemlig.

Ændrer kurs

Da Jette Radich Thunbo i januar forlod posten som HR-chef i Salling Group for at blive direktør for Wupti.com, var det stadig planen at starte en åben markedsplads for danske forhandlere.

Men nu er der lagt en ny kurs. Wupti.com skal tilbage til at være en mere traditionel netbutik med fokus på hvidevarer og elektronik.

- Vi har lagt en digital strategi om, hvad vi skal satse på, siger Thor Jørgensen til Finans. Han står i spidsen for e-handlen i Salling Group.

- Markedspladsen kunne nok på sigt blive en succesfuld drift, men på det niveau, hvor vi er nu, falder det bort til andre vigtige prioriteter med større potentiale og forbindelse til vores samlede forretning, forklarer han.

Salling Group købte Wupti.com af 3C Retail i 2015.

LÆS OGSÅ: Salling Group dropper sit danske svar på AmazonFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD