Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ny Wupti-direktør er klar til at lægge arm med Amazon

Foto: Dansk SupermarkedWednesday den 9 January 2019 kl. 09:18 - Kilde: Finans

Der har været stille om Wupti.com, som endda er forsvundet fra hitliste over netbutikker. Men den nye direktør er klar til kamp.

Siden Salling Group annoncerede sine planer om at skabe et dansk svar på Amazon med udgangspunkt i Wupti.com, har projektet ikke gjort det store væsen af sig.

Det skriver Finans.

Men det har en årsag, forklarer Jette Radich. Hun har netop forladt posten som HR-chef i Salling Group for at blive direktør i Wupti.com.

Ifølge hende har Wupti.com arbejdet med en omstilling, der skal gøre forretningen til en markedsplads for især danske onlineforhandlere og fastlægge den fremtidige strategi.

- Vi er klar til at dyste med Amazon og alle andre. Målet for Salling Group er, at vi i bund og grund gerne vil holde så meget handel i Danmark som muligt – også online, siger 40-årige Jette Radich til Finans.

Amazon er her allerede

I flere år var Wupti.com en fast bestandel på listen over danskernes foretrukne netbutikker, men i den seneste opgørelse fra FDIH er de røget ud af top 20, som domineres af udenlandske giganter.

- Amazon er her jo allerede, også selvom de ikke fysisk har selskab her. Men det amerikanske selskab ligger sammen med bl.a. tyske Zalando og kinesiske Wish i top blandt danskernes onlinekøb. Her skal vi kunne markere os med Wupti, siger Jette Radich.

Inden Jette Radich kom til Salling Group (dengang Dansk Supermarked) i 2014 var hun over syv år i Danske Bank, hvor hun blandt andet var Global HR Business Partner, fremgår det af hendes profil på LinkedIn.

LÆS OGSÅ: Butikker kritiserer ny Wupti-markedsplads

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD