Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Åbner første fysiske butik efter flere års konkurspause

Foto: ColourboxMonday den 15 March 2021 kl. 11:44 - Kilde: Brancebladet Tøj

Et dansk børnetøjsmærke, som har ligget i dvale gennem flere år på grund af en konkurs, åbner nu sin første fysiske butik.

Sidste år gjorde børnetøjsmærket New Generals comeback efter en lammende konkurs satte hele projektet på pause tilbage i 2014.

I første omgang blev New Generals relanceret på nettet, men nu er den første fysiske butik også en realitet. Det skriver Branchebladet Tøj.

- Da vi relancerede New Generals lige midt i coronakrisen, gik vi på markedet som et rent digitaliseret brand med 100 procent fokus på vores onlineaktiviteter. Det var den perfekte timing for os, og vi kommer ud af vores første regnskabsår med et beskedent overskud, siger Majbritt Weidemann, direktør i New Generals, ifølge Branchebladet Tøj.

- Derfor har vi besluttet at fremskynde åbningen af vores første butik, da det er en ekstrem vigtig del af vores strategi, at vi som et direct-to-consumer brand også har mulighed for at komme i fysisk kontakt med vores kunder, siger hun.

Første forsøg endte i konkurs 

Majbritt Weidemann stod også i spidsen for New Generals inden konkursen i 2014. Dengang endte mærket bogstaveligt talt med at drukne i succes.

Selskabets kapitalgrundlag var ikke solidt nok til at understøtte den store efterspørgsel, lød forklaringen.

- At bygge et brand som New Generals har været en fantastisk oplevelse, men vi har måtte erkende, at vi har vækstet os selv ihjel, sagde Majbrit Weidemann dengang i en pressemeddelelse.

New Generals har bæredygtighed som et pejlemærke og har blandt andet indført et koncept, hvor kunderne kan indlevere brugt tøj, som så bliver opfrisket og solgt videre.

Den nye butik ligger på Frederiksberg i København og åbnede i dag - mandag d. 15 marts.

LÆS OGSÅ: Modegigant optrapper igen dansk satsning: Åbner genbrugsbutik

Læs hele artiklen på Brancebladet Tøj


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD