Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Tålmodigt brødrepar åbner første butik på pengestærkt marked

Monday den 18 January 2021 kl. 06:05 af: Kristian Holgersen

Midt i coronakrisen vælger dansk modebrand at åbne sin første butik i udlandet. - Vores udgangspunkt er, at verden ikke går under.

Brødreparret bag skræddervirksomheden Mond of Copenhagen - Michael og Martin Birch Jacobsen - har ladet forretningen vokse i et roligt tempo.

På 10 år har brødreparret åbnet tre butikker. Men til gengæld har de formået at skrabe en solid opsparing sammen, så de midt i coronakrisen kan åbne en butik i Norge.

- Alt er præget af coronausikkerhed, men vores udgangspunkt er, at verden ikke går under, og derfor skal vi se fremad. Norge har været på tegnebrættet i halvandet år, og nu dukkede de rigtige lokaler op, så det handler vi efter, siger Michael Birch Jacobsen og fortsætter:

- Man skal huske, at der er en tid under krisen og en tid efter krisen, og hvis virksomheden er under vækst og vil udvide, så er det fornuftigt ikke at se på, hvad der står i aviserne, men se ind i virksomheden og vurdere, om man kan bære udvidelsen. De virksomheder, der er i stand til at gribe de unikke muligheder, som kriser åbner op for.

Mond of Copenhagen sælger skræddersyede jakkesæt i tre butikker i Aarhus, Hellerup og København.

Har flere planer for udlandet

Den nye butik i Norge får adresse i det centrale Oslo. Michael Birch Jacobsen har en klar fornemmelse af, at Mond of Copenhagen kan få en sund forretning op at stå i den norske hovedstad.

- Vi er slet ikke i tvivl om, at det norske marked dels er pengestærkt, men at nordmændene også er kvalitetsbevidste. Med åbningen af en afdeling i Norge mener vi, at der er grobund for det kvalitetsbrand, som vi jo er, siger han.

I de kommende år er det planen at fortsætte ekspansionen i udlandet.

- Åbningen har været mulig, fordi vi har opbygget en fornuftig kapital i bedre tider. Vi har udviklet os roligt til tre butikker i Danmark på 10 år, samtidig med, at vi har sparet op. Så vi er ikke bekymret omkring finansieringen. Den strategi følger vi, og lykkes Norge som planlagt, så er Sverige næste i rækken, siger Michael Birch Jacobsen.

LÆS OGSÅ: Tidligere B&O-boss går ind i ejerkredsen af succesfuldt modebrandFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD