Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Personale fra lukkede tøjbutikker sørger for gaver til tiden

Foto: PWT PressefotoMonday den 21 December 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

To herretøjskæder skruer ekstra op for click & collect-konceptet inden jul. Det kræver assistance fra de tvangslukkede butikker.

På grund af den mildest talt anderledes optakt til julen, som både forbrugere og detailhandel må leve med i år, har herretøjskæderne Tøjekspersen og Wagner valgt at give den en ekstra skalle.

Flere af medarbejderne fra kædernes tvangslukkede butikker bliver sat ind for at styrke click & collect- konceptet, så kunderne kan handle på nettet og hente bestillingerne i den nærmeste butik.

- Da storcentrene lukkede, og tiden for levering via vores pakkeleverandører var ved at rinde ud, gik vi med det samme i tænkeboks for at finde en måde at servicere vores mange loyale kunder landet over bedst muligt,siger detaildirektør Simon Würtz.

Kunderne kan handle i netbutikkerne lige indtil klokken 23.59 d. 22 december og få gaverne inden lysene bliver tændt på juletræet.

- Vi forsøger at dyrke omni-channel i videst muligt omfang i vores. Vi betragter det som en helt essentiel del af fremtiden for vores kæder – og dette var en god mulighed, for at tage endnu et skridt på den rejse, siger Brian Børsting. Han er Marketing & e-commerce Director hos PWT Group

PWT Group A/S beskæftiger 375 medarbejdere, dels i virksomhedens 65 butikker, samt på hovedkontor og logistikcenter i Aalborg. PWT Group A/S har yderligere 65 partnerbutikker, fordelt i Tøjeksperten og Wagner.

LÆS OGSÅ: Se top 10: Danmark er et skridt foran i nordisk omnichannel-kapløbFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD