Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Herretøjskæde overlever: Direktør vil bevare antallet af butikker

Foto: detailfolk.dkFriday den 20 November 2020 kl. 10:35 - Kilde: Børsen

Dansk herretøjskæde, der har været under rekonstruktion, får slettet en stor del af sin gæld og går nu efter at beholde alle 23 butikker.

En plan, der befrier herretøjskæden Bertoni for 85 procent af sin gæld, blev torsdag godkendt ved en afstemning i Skifteretten. Det skriver Børsen.

Dermed har herretøjskæden fundet en vej ud af de økonomiske vanskeligheder, som kulminerede tilbage i oktober, da selskabet Bertoni af 1972 måtte ud i en rekonstruktion.

Gælden løber nu op i 3,5 millioner kroner, og betalingen skal falde senest den 3. december.

Direktøren - Bent Birger Rasmussen - håber, at Bertoni kan beholde alle butikker, selvom kæden bliver påvirket af den kommende gældsbetaling.

- Vi vil gerne opretholde det samme antal, men vi ved endnu ikke, om de kommer til at ligge i de samme lokaler. Det kan vi ikke sige endnu, siger han til Børsen.

Selskabet Bertoni af 1972, der blev ramt af rekonstruktion, står for engrosdistribution, onlinesalg og driver fire fysiske butikker i Bertoni-kæden.

De resterende ni danske butikker i Bertoni-kæden er en del af selskabet AWH Retail og har derfor ikke været direkte indblandet. Den adm. direktør, Bent Birger Rasmussen, har stået i spidsen for begge selskaber siden sidste år, hvor han afløste Klavs Breckling efter nærmest en halv menneskealder.

Bertoni har 13 butikker i Danmark og ni i Norge.

LÆS OGSÅ: Ikonisk tøjmærke: Pandemi baner vejen for dansk ekspansion

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD