Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ikonisk tøjmærke: Pandemi baner vejen for dansk ekspansion

Wednesday den 28 October 2020 kl. 10:45 - Kilde: DM&T

Efter at have åbnet butikker i store dele af verden begynder et ikonisk tøjmærke at skrue op for detailsatsningen hjemme i Danmark.

Tøjmærket Hummel fortsætter med at åbne fysiske butikker i Danmark, skriver Dansk Mode & Textil.

I slutningen af august åbnede Hummel en flagskibsbutik i Aarhus, og det var faktisk den første af sin slags. For mens det ikoniske tøjmærke har stribevis af butikker på verdensplan, så har eksterne forhandlere indtil videre været udgangspunktet herhjemme.

Men nu giver coronakrisen en oplagt mulighed for at sætte flere knappenåle i landkortet, fortæller Allan Vad Nielsen, som er adm. direktør i Hummel.

- Vi har oplevet nogle unikke muligheder i markedet lige nu, hvor vi kan få adgang til A+-beliggenhed og attraktive lejemål til nogle vilkår, som er bedre og mere fornuftige end det, vi så tidligere, siger han til DM&T.

- Vi er ekstremt påpasselige, da vi selvfølgelig skal lave en ordentlig forretning i de butikker, vi åbner. Vi har en klar strategi om at åbne flere egne butikker og specifikt i Danmark, hvorfor vi også åbner tre KIDS-butikker mere allerede i november, siger Allan Vad Nielsen.

De kommende butikker har fået plads i Aalborg Storcenter, Kolding Storcenter og Rosengaardscenteret i Odense.

Langt de fleste danskere kender til tøjmærket Hummel og den navnkundige ejer, Christian Stadil, som gennem mange år har været en fremtrædende figur i dansk erhvervsliv og desuden har været en del af Løvens Hule.

I det seneste årsregnskab, som gælder for 2019, kunne Hummel bogføre en toplinje på godt 1,3 milliarder. Samtidig blev bundlinjen mere end fordoblet til 83 millioner.

LÆS OGSÅ: Stadils ikoniske mærke åbner første butik herhjemme

Læs hele artiklen på DM&T


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD