Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Christian Stadil vil hjælpe mindre danske modevirksomheder

Wednesday den 27 September 2017 kl. 10:07 af: Lise Møller Schilder

Det er hårde tider for danske modevirksomheder. Men nu vil et nyt program med Christian Stadil i spidsen give en hjælpende hånd.

Der er penge at tjene i modebranchen, men hvordan det gøres, kan være en hård nød at knække for mindre modevirksomheder. Det skyldes blandt andet, at de ikke får den samme opmærksomhed, som de større og mere etablerede mærker. De har derfor sværere ved at tiltrække den nødvendige kapital.

Det vil et nyt program for mindre modevirksomheder ændre. Programmet går under navnet Fashion Growth og er et samarbejde mellem Danske Bank og den Aarhus-baserede organisation Headstart Fashion. Det skriver Headstart Fashion i en pressemeddelelse.

Store potentialer for vækst

Formanden for programmet er Christian Stadil, der står bag Hummel. 

- Der er brug for mere fokus på de potentialer, der ligger i at investere i modevirksomheder. Med dette initiativ kan vi vise, hvor meget saft og kraft der er i det danske modemiljø, fortæller Christian Stadil i pressemeddelelsen.

- Jeg har fulgt modeorganisationen Headstart Fashion igennem længere tid. Deres samarbejde med Danske Bank om vækstinitiativet ”Fashion Growth” er både forfriskende og vigtigt i en tid, hvor en stor del af investormiljøets fokus retter sig mod teknologivirksomheder, fortsætter han.

Alle kan ansøge

Det er endnu muligt at blive en del af programmet. Mindre modevirksomheder kan derfor sende en ansøgning inden den 4. oktober. Herefter har de chancen for at blive udvalgt til et møde med en række investorer, hvor de kan sælge deres idéer.  

Den 12. oktober får de udvalgte modevirksomheder mulighed for at deltage i en workshop, hvor de bliver trænet i at pitche deres ide til investorer, som de mødes med den 31. oktober. 

LÆS OGSÅ: Holch Povlsen opkøber modebrandFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD